Är du vår nästa superentreprenör VD?

CSR Telecom är en del av CSR Capital som är ett investmentbolag. Företaget är nystartat men har redan projekt i utlandet. Vi har också etablerat partnerskap med ett antal distributörer, tillverkare och återförsäljare internationellt.Företaget har nyligen gått genom nyemission där vi har utökat kapital samt antal aktier. Målet är att CSR Telecom blir börsnoterat 2022. Arbetsuppgifterna har huvudsakligen fokusen på börsnoteringen där nätverkande, hitta nya samarbetspartner och att genomföra konkreta aktiviteter tillsamman med ledning från andra länder är viktiga delar i vardag. Du ska ha erfarenhet och kunskap om startups, tillväxt företag och branschen samt starkt nätverk med goda meriter.

Önskvärt är det om du har även erfarenhet av att jobba internationellt. Därför behärska svenska språket så väl engelska är viktigt. Vi är ett team av entreprenörer med lång erfarenhet från olika branscher samt startups. Vi ger dig allt stöd du behöver för att lyckas i din befattning som VD. Samtidigt vill vi att du brinner för startups, entreprenörskap och att nå höjder som andra tycker omöjligt att nå! 

Om du har frågor eller vill skicka ditt CV och personligt brev till oss, kontakta gärna hr@idebankenhr.com. 

För mer information besök https://csrfonder.com/ 

Hemsidan är under regelbunden uppdatering. Vi håller på med att rekrytera även andra befattningar till företaget.