Är du vår nästa superentreprenör VD?

CSR Fonder Sverige AB jobbar med investering, finansiering av projekt samt rådgivning inom ramen för fondverksamhet. CSR Fonder är en del av CSR Capital som är investmentbolag.  Fonden ska även ge stöd för CSR Capitals portfolio i form av investering och finansiering. Målgrupp för fonden är de bolag som driver verksamhet eller har projekt inom ramen för grön energi, innovativa lösningar eller hållbarhet. Fonden är under ombyggnation och vi har redan haft ett antal partner internationellt. 

Fonden har nyligen gått genom nyemission där vi har utökat kapital samt antal aktier. Arbetsuppgifterna har huvudsakligen fokusen på börsnoteringen där nätverkande, hitta nya samarbetspartner och att genomföra konkreta aktiviteter tillsamman med ledning från andra länder är viktiga delar i vardag. Du ska ha erfarenhet och kunskap om startups, tillväxt företag och branschen samt starkt nätverk med goda meriter.
 
Önskvärt är det om du har även erfarenhet av att jobba internationellt. Därför behärska svenska språket så väl engelska är viktigt. Vi är ett team av entreprenörer med lång erfarenhet från olika branscher samt startups. Vi ger dig allt stöd du behöver för att lyckas i din befattning som VD. Samtidigt vill vi att du brinner för startups, entreprenörskap och att nå höjder som andra tycker omöjligt att nå! 

Om du har frågor eller vill skicka ditt CV och personligt brev till oss, kontakta gärna hr@idebankenhr.com. 

För mer information besök https://csrfonder.com/ 

Hemsidan är under regelbunden uppdatering. Vi håller på med att rekrytera även andra befattningar till företaget.