Pressmeddelanden & Nyheter

Håll dig uppdaterad om våra senaste nyheter och pressmeddelanden

Vi välkomnade nya kollegor i Irland och Schweiz under september månad, efter vår etablering av dotterbolagen CSR Capital Irland och CSR Capital Schweiz. 

Linda Gustafsson, koncernchef för CSR Capital AB uttrycker sitt glädje och säger:

”Vi har tagit nu ytterliggare steg för global samverkan med alla entreprenörer i världen. Vi tror och hoppas att varje steg vi tar kommer att följas upp av hundratals entusiaster och entreprenörer. Med oss kommer de att växa snabbare, smidigare och kommer att var ännu mer kostnadseffektiva”.

Juli 2021 förvärvades fondbolaget för investering. Idag bedriver de fondverksamhet så som värdepappersfonder, fondrådgivning samt förvaltning av alternativa investeringsfonder.

Januari 2020 förvärvades CSR Real Estate Sverige AB. Företaget affärsmodell är att förmedla och förvalta bostadsfastigheter och samhällsfastigheter för att möjliggöra trygga kassaflöden över tid. Utöver fastighetsförvaltning förekommer uthyrning av fastigheter, fastighetstransaktioner och fastighetsutveckling.

2019 startade Idébanken som är en kunskapsbank för startups, små och medelstora företag som behöver företagstjänster. Det unika är att vi har samlat alla tjänsteområden som ett företag behöver, under samma tak.

2019 förvärvades bolaget Linda Energy Technologies, som jobbar med gröna lösningar inom energisektorn samt projektledning av energilösningar. 

2020 startade vi bolaget för att samverka med internationella aktörer för satsningar inom förnybar energi och nya innovativa lösningar. Företaget har idag ett antal projekt på gång inom vätgasteknik och bränsleceller.

2021 startades företaget i syfte att främja forskning inom ramen för tester till olika patientgrupper. Målet är att erbjuda självtester utifrån kriterier som kvalité, lättanvänd och hög grad av säkerhet ikring resultatet.

2019 förvärvades CSR Telecom AB för att investera i ett nytt koncept. Bolaget skall bedriva verksamhet bestående i forskning och utveckling, licensiering och försäljning av produkter och tjänster inom telekommunikation.

Karriär