Pressmeddelanden & Nyheter

Håll dig uppdaterad om våra senaste nyheter och pressmeddelanden

Vi välkomnade nya kollegor i Irland och Schweiz under september månad, efter vår etablering av dotterbolagen CSR Capital Irland och CSR Capital Schweiz. 

Linda Gustafsson, koncernchef för CSR Capital AB uttrycker sitt glädje och säger:

“Vi har tagit nu ytterliggare steg för global samverkan med alla entreprenörer i världen. Vi tror och hoppas att varje steg vi tar kommer att följas upp av hundratals entusiaster och entreprenörer. Med oss kommer de att växa snabbare, smidigare och kommer att var ännu mer kostnadseffektiva”.

Juli 2022 förvärvades fondbolaget för investering.CSR Fonder gör investeringar i småföretag som gynnar miljön och samhället i stort. Den maximala potentiella avkastningen för ägarna av våra fondandelar är vad vi strävar efter att uppnå med alla våra långsiktiga investeringar.

 Företagets affärsmodell är att underlätta alternativ utlåning och investeringar för enskilda investerare och ägare av fastigheter med flera enheter på internationella kommersiella fastighetsmarknader.

In the startup service, together with your company, we refine plans, calculations and actions in the long term, we help your company get funding for the start-up phase, develop the products ready and for sale, get the first customers and find the best ways to grow and generally also internationalize.

Linda Energy Technologies är utformad för att hjälpa företag att nå sina mål för förnybar energi på ett trovärdigt, transparent och effektfullt sätt.

Med hjälp av European Energy Venture AB:s enkla grafik, transformera komplicerad data.
Genom att göra en investering i European Energy Venture AB kommer du och ditt team att kunna hantera förnybara energiportföljer på ett lättförståeligt och tillförlitligt sätt. Det gör att du kan se och hålla reda på de platser där ditt företag förbrukar förnybar energi över hela världen. Utan något krångel kan data enkelt representeras med hjälp av interaktiva kartor och sjökort.

 Syfte är främja forskning inom ramen för tester till olika patientgrupper. Målet är att erbjuda självtester utifrån kriterier som kvalité, lättanvänd och hög grad av säkerhet ikring resultatet.

Bolaget skall bedriva verksamhet bestående i forskning och utveckling, licensiering och försäljning av produkter och tjänster inom telekommunikation.