CSR Capital Sverige historia

Hur ett av Sveriges främsta holdingbolag startade och dess explosiva framgång globalt.

#1

Bolaget grundades av Linda Gustafsson

CSR Capital Sverige grundades 2017 av Linda Gustafsson i en sann entreprenörsanda. Bolaget startades för att investera i olika sektorer och bolag som kan bidra till ett hållbart samhälle och företagande.

#2

Vad betyder CSR Capital?

Namnet CSR (Corporate Social Responsibility) bygger på ett samhällsansvar, som inte enbart hänförs till bolagen utan även till investerarna. Om kapitalet inte kan ta sitt samhällsansvar i stort kommer inte heller företaget att utförea sitt arbete på ett oklanderligt sätt. Därmed är det kapitalet som tar samhällsansavar och därmed också CSR Capital som gör detta.

#3

Vad är det CSR stärvar efter och har en som målsättning?

  • Arbeta för ett hållbart företagande
  • inkudera samhällsnyttan i bolagets insatser
  • Främja entreprenörskap i den yngre generationen
  • Dela med sig erfaranhet och kunskap, samt expertis
  • Vara en plattform för nytänkande och ”utanför boxen” lösningar år vårt nätverk
  • Vara visionär för allt som kan tolkas som ”omöjligt” i affärer
  • Utmana oss själva i vad vi har för kunskaper och vad vi kan åstadkomma utifrån denna
#4

Våra befintliga kontor

CSR Capital Sverige är en koncern med egen portfölj och har kontor i Stockholm, London och Shanghai sedan 2017. Vi har även globala transaktioner och investeringskapicitet. 2021 öppnade vi våra nya kontor i Irland och Schweiz

Populär sidor

Lär mer om hur vi kan skapa värde för dig långsiktigt. Vilka strategier som fungerar globalt och har en positivt påverkan på miljön.

Våra Företag

Med pengar från andra fonder eller partners köper vi företag som vi sedan hjälper att växa. På så sätt skapar vi jobb och bygger värde för spara i hela världen. Vi satsar framför allt på företag inom fastighet.