SAMHÄLLSANSVAR

CSR - Kvinnliga entreprenörer

Dedikerad till att främja kvinnors entreprenörskap

CSR - Fotbollsträning

Stödjer afrikanska flickors fotbollsträning

CSR - Vattenrening

Erbjuder tekniska lösningar för att höja vattenkvaliteten

VI HJÄLPER TILL MED

CSR - Kvinnliga entreprenörer

I europeiska länder har kvinnliga entreprenörer sin alldeles egna oas i företagslivet.

För att öka människors medvetenhet om jämställdhet mellan män och kvinnor, planerar vi att organisera ”ekonomiskt oberoende” i stor utsträckning utifrån kvinnor, som är den främsta drivkraften för att invandrare startar företag idag. 

I Sverige skapade CSR Capital tillsammans en organisation dedikerad till att främja kvinnors entreprenörskap – CSR Wealth

CSR - Fotbollsträningscenter

Möt Clement Nkamanyi. Senior IT-konsult, NET-utvecklare och SharePoint-expert, 

En samhällsutvecklare och filantrop som brinner för finans och fotboll. Vi stöder hans fotbollsinitiativ, hans fotbollsskola i Kumba, Kamerun. Huvudsyftet med skolan är det talangfulla träningsprogrammet aktivt främja barnen i staden att lära sig och utveckla sina färdigheter. 

Skolan tillhandahåller träningsmetoder, fotbollsskor och kläder. Idrottslärare kan hitta atletiska begåvade barn tidigt, noggrant träna och ge möjligheter för dem att bli begåvade spelare. 

CSR - Vattenrening

Vatten genomgår en tekniskt avancerad behandlingsprocess syftar till att öka vattenkvaliteten för att göra den lämplig för en specifik slutanvändning.

Ex på slutanvändning är dricksvatten, som är livsavgörande för människans hälsa. Eller för bevattning inom jordbruket och kemiska processer inom industrin. dricksvatten, som är livsavgörande för människans hälsa. Eller för agricultural irrigation and chemical processes in industry.