Pressmeddelanden & Nyheter

Håll dig uppdaterad på CSR Capital Sverige senaste nyheter och pressmeddelanden

Vi välkomnar våra nya kollegor i Irland och Schweiz under septembermånad har vi ettaplerad CSR Capital Irland och CSR Capital Schweiz. 

Linda Gustafsson, koncernchef för CSR Capital uttrycker sitt glädje och säger, “Vi har tagit nu yttligare steg mot globala samverkan för alla entreprenörer i världen. Vi tror och hoppas att varje steg vi tar kommer att följas upp av hundra tals entusiaster och entreprenörer. Med oss kommer de att växa snabbare, smidigare och mer kostnadseffktiva”.

Juli 2021 har vi förvaravat bolaget för investering. Företaget i egenskap av ett fondbolag driver fondverksamhet som värdepappersfonder, fondrådgivning samt att förvalta andra alternativa investeringsfonder.

2020 januari har vi haft turen att köpa upp en merger och invester i CSR Real Estate Sverige AB. Företags affärsmodell bygger på att förmedla och förvalta bostadsfastigheter och samhällsfastigheter för att möjliggöra trygga kassaflöden över tid. Utöver fastighetsförvaltning förekommer uthyrning av fastigheter, fastighetstransaktioner och fastighetsutveckling.

I december 2019 hade vi turen att förvärva CSR Telecom AB för att investera ett nytt koncept. Bolaget skall bedriva verksamhet bestående i forskning och utveckling, licensiering och försäljning av produkter och tjänster inom telekommunikationsområdet samt bedriva därmed förenlig verksamhet.